O meniOlivera Kovačević, master psiholog, asertivni i autogeni trener, sistemski porodični psihoterapeut i partnerski savetnik. Diplomirala i masterirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Sertifikovani sistemski porodični psihoterapeut, pri Asocijaciji sistemskih terapeuta (AST-Evropski akreditovan trening institut za psihoterapiju). Trenutno radi u osnovnoj školi i psihološkom savetovalištu "Skala" u Novom  Sadu. Rad sa decom je veoma ispunjava i omogućava sagledavanje svih aspekata razvoja dece i problematike roditeljstva. Takođe, pored oblasti roditeljstva i razvoja dece, kao i komunikacije, njena sfera interesovanja jesu partnerski odnosi. Edukovala se iz oblasti savetovanja u partnerskim odnosima i intenzivno se bavi ovom tematikom i u praksi. 

Radi kao saradnik sajta o zdravlju beba, dece i tinejdžera "Moj pedijatar" http://www.mojpedijatar.co.rs/, kao i portala za roditelje i nastavnike "Zelena učionica" http://zelenaucionica.com/, portala "Detinjarije" http://www.detinjarije.com/ kao i "Dečiji sokak" http://www.decijisokak.rs/ i "Super Škola" http://blog.superskola.rs/.

Ukoliko živite u Novom Sadu, možete zakazati savetovanje u PSIHOLOŠKOM SAVETOVALIŠTU SKALA http://www.psiholog.co.rs/ ili putem Skype-a.

Više informacija, objašnjenja i motivacije za rad na sebi možete dobiti ukoliko pošaljete mejl na e-adresu porodicni.savetnik@gmail.com.